Sena Vakfı olarak haziran ayı itibariyle geçtiğimiz sezonun üçüncü davetçi okulunu gerçekleştirdik. Hayatlarına yeni bir davet penceresinden bakmayı öğrenmek ve bakış açılarını geliştirerek Kur’an ve Sünnet’i rehber edinmiş bir ömür niyetine giren hanım kardeşlerimiz bir dizi seminer serisine katılarak programlarını tamamladılar.

Yaz dönemine özel 4 hafta olarak yapılan Davetçi Okulu’nda genel seminer başlıklarının yanı sıra Hasan el-Benna rahmetullahi aleyhin “İMAN-İHLAS-HAMASET-ÇALIŞMA” prensipleri her hafta bir tanesi olmak üzere ana eksen kabul edildi. Ana konunun etrafında işlenen dersler, yapılan mütalaa ve kitap okumaları programa renk katarak katılımcılarımıza daha derin bir “davet” hassasiyeti de kazandırdı.

Şimdi ise Sena Vakfı’nda yeni dönem hazırlıkları başladı. Yeni bir ders programı ve yeni bir kadro ile başlamaya niyet ettiğimiz Davetçi Okulu’nun 14. kez besmelesi çekilecek. Bu programa dahil olmak isteyen hanım kardeşlerimiz de aşağıdaki şartları kontrol ederek başvuru formunu doldurabilir ve program için hazırlıklara başlayabilirler.

KATILIM ŞARTLARI

Katılımcıların;
– 18-25 yaş aralığında bulunması,
– Veli izinlerinin olması,
– Tam zamanlı olarak programa katılabilir olması,
– Programa engel teşkil edecek kronik rahatsızlıklarının bulunmaması,
– Başlangıç düzeyinde ilmihâl bilgisinin bulunması,
– Sözlü, nişanlı ve evli olmaması
şartlarına uygun olması talep edilmektedir.

PROGRAM TARİHİ: 10 Ekim-2 Aralık 2022

Notlar:

1. İmam hatip mezunu, hafız ve Arapça bilgisi bulunanlara öncelik verilecektir.

2. Programımızda ücret talep edilmemektedir.

3. Başvuru formları incelendikten sonra katılımcılara mail üzerinden mülakat tarihleri ve detayları bildirilecektir.

4. Mülakatlar, online olarak gerçekleştirilecektir.

5. Mülakattan sonra katılımcılara olumlu ya da olumsuz dönüş yapılarak bilgi verilecektir.

6. 25 yaşından büyük katılımcılar programa dâhil edilmeyecektir. Bu nedenle başvuru formu doldurmamaları önemle rica olunur.

BAŞVURULARIMIZ SONA ERMİŞTİR