Tıp Fakültesi’nde eğitimine devam eden öğrencilerin talebi üzerine hazırladığımız bir programdır. “Doktor Hanım İçin Fıkıh ve Tefsir Okumaları” başlığı altında devam edecek programda ana gaye bir doktor hanımın dini ve mesleği arasındaki bağı kurabilmesi üzerinedir. Seminerler haftalık 2 saat süreyle devam edecek ve aralıklı olarak programda günübirlik kamplara da yer verilecektir.

Programa Dair Genel Bilgiler

1. Program, vakıf binamızda haftanın 1 günü, 2 saat olarak gerçekleştirilecektir.
  2. Program tıp fakültelerinde eğitimine devam eden 1-2-3. sınıf öğrencilerine yöneliktir. 4-5-6. sınıf öğrencileri önceki senelerde devam eden çalışmaya dahil olmak için vakfımızı arayarak isimlerini yazdırabilirler.
  3. En az üç defa katılım sağlamayanlar, programa devam edemeyecektir.
  4. Program başlangıç tarihi, günü ve saati son başvuru tarihinden sonra özel olarak katılımcılara bildirilecektir.

Not: Programımızda ücret talep edilmemektedir.

• Katılım şartları kendisine uymayanların başvuru formu doldurmamaları önemle rica olunur. Farklı programlar ile ilgili bilgi almak için senavakfi@gmail.com adresi veya 05384836535 numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

– Son Başvuru Tarihi:      12 Ekim 2019

BAŞVURULARIMIZ SONA ERMİŞTİR.