Sena Vakfı’nda neredeyse 10 sene öncesinde başlayan bu çalışmamız için yeni döneme az bir zaman kaldı. Genç kardeşlerimizle yapılan bu buluşmalarda Allah’a kul olabilmiş “hür mü’minler” olmanın ana şifrelerini yakalamayı ve özgürlüğün temellerini anlayabilmeyi ümit ediyoruz. Bu proje ile bu sorumluluğumuzu hatırlıyor ve hatırlatıyoruz.

Haftada bir gün bile olsa ilmî bir mecliste bulunarak Kur’an ve Sünnet’in rehberliğinde fert olarak yaşamak ve yaşayabilmeyi öğrenmek gayesi ile yapılan bu çalışmamızda farklı başlıklar altında seminerler düzenliyoruz.

‘Ben de adımlarımı hür yürekli bir genç olarak atmak ve bu çalışmaya katılmak istiyorum.’ diyorsanız aşağıda bulunan şartlar size uyduğu takdirde başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Katılım Şartları:

-Hanımlara yöneliktir.

-Bu çalışmamız 18-40 yaş aralığındaki hanımları kapsamaktadır.

-Programımız esas olarak yüz yüze vakıf binamızda gerçekleştirilecektir. Yüz yüze devam eden derslere mazeretsiz olarak art arda 3 kez katılmayan isimler ana listeden çıkarılacaktır.

-Online katılım sağlamak isteyenlerin talebi değerlendirilecektir.

-Program, Cumartesi günleri saat 11.00-12.30 arasında gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgi, bu çalışmamıza özel kurulacak Telegram grubu üzerinden kayıt olan katılımcılarımız ile paylaşılacaktır.

*Çalışmalarımızdan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Not: Kayıt formunu dolduran katılımcılara SMS ve mail üzerinden geri bildirim yapılacaktır.

*Farklı çalışmalarımız hakkında bilgi almak için senavakfi@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.