Haberler

Müslüman bir hanımefendi, kendi kimliğine yakışan ve yaşadığı hayatı kimliğine uygun olarak ihya edebilen kimse olmak için çabalamalıdır. Bu çabaların ardında ise yaşadığı her olayın ve atacağı her adımın bilhassa İslam düsturuna paralel bir seyirde ilerlemesi elzemdir. Sena Vakfı olarak bizler de bu hedefin verdiği sorumluluk ile önümüzdeki dönem için ilmî çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz.

Bu minvalde haftalık olarak yapılacak ve sene boyu devam edecek İLMİHÂL OKUMALARI için geri sayım başladı.

Program Detayları:

• Programımız hanımlara yöneliktir.
  • Programa devamlı katılım sağlayabilecek hanımların başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.
  • Dersler, Pazartesi günü, 11.00-12.30 saatleri arasında bir buçuk saat yapılacaktır.
  • Programa başvuracak hanımların, ilmî bir programa katılacaklarının ciddiyetinde, okunacak makalelerin, yapılacak ödevlerin bilincinde olmaları gerekmektedir.
  • Kaynak olarak Erkam Yayınlarına ait Fıkıh Ders Kitabı kullanılacaktır. Programa katılacak olan hanımların eseri temin etmesi zorunlu değildir.
  • Ayrıntılı bilgi, bu çalışmamıza özel kurulacak Telegram grubu üzerinden kayıt olan katılımcılarımız ile paylaşılacaktır.

BAŞVURU FORMUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ