Ömer radıyallahu anh şöyle söylemiştir:

Ey Kurra (sürekli Kur’an-ı Kerim okuyan kimse) topluluğu!

Başlarınızı kaldırınız! Yolunu açık ve nettir. (Dik durun, vakarlı olun.)
Hayırda yarışınız.
İnsanlara yük olmayınız. (İnsanlardan beklentiniz olmasın)” (Müsned-i İbn Ca’d 1921)

Sena Vakfı’nda bu hedefin taliplileri olarak “Özel Konulu Yaz Programları”mız kapsamında “Rabbini Dinle” kamplarımız için hazırlıklara başladık. 100’den fazla Ayet-i Kerime üzerinden Rabbimizle adeta konuşacağımız ve kulluk inşamızı kuvvetlendirebileceğimiz bu programımıza sizleri de bekleriz.

Eğer sizler de “Rabbini Dinle” Yaz Kampımıza katılmak isterseniz aşağıdaki bilgilendirmeleri dikkatlice okuyarak başvuru formunu doldurabilirsiniz:

• Programımız 1-6 Temmuz ve 8-13 Temmuz arasında iki farklı tarih seçeneği ile hanım kardeşlerimizle vakıf binamızda gerçekleşecektir.
  • Programımız belirtilen tarihler arasında 5 gün boyunca aralıksız olarak devam edecektir. Detaylar başvuru formunu dolduran hanımlar ile e-mail yoluyla paylaşılacaktır.
  • Programımız kontenjanla sınırlıdır. Bu sebeple kontenjanın dolması halinde katılım, formun doldurulma önceliğine göre gerçekleşecektir.
  • İstanbul’da ikamet eden katılımcılar bütün ilçeler dâhil olmak üzere programa gündüzlü olarak katılacaklardır.
  • Katılımcılarımıza programa dair genel bilgiler, SMS ve e-mail üzerinden verilecektir. Bu sebeple bilgilerinizi eksiksiz ve doğru şekilde doldurduğunuza emin olunuz.

Katılım Şartları:

Katılımcıların;
-18 yaş ve üzeri olması,
-Veli izninin bulunması gerekmektedir.

Not: Programımızda ücret talep edilmemektedir.

• Katılım şartları kendisine uymayanlar özel durumlarını senavakfi@gmail.com mail adresi üzerinden bildirebilirler. Farklı programlar ile ilgili bilgi almak için 05384836535 numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

– Son Başvuru Tarihi:     16 Haziran 2019 (Başvurular sona ermiştir.)