Sena Vakfı olarak Ramazanımızı ihya etmek ve bereketinden istifade edebilmek adına bu sene yedincisini düzenleyeceğimiz Ramazan Programımızın hazırlıkları başladı.

Her Ramazan’da olduğu gibi Kur’an’ımızdan bir sure merkez konu kabul edilerek oluşturulan programımızda bu seneki durağımız; Meryem Suresi. Kampımızda yapılacak her ilmi çalışma Meryem Suresi’nin konuları etrafında ele alınırken, Suremiz üzerinden tefsir dersleri ayrıntılarıyla gerçekleştirilecektir.

Eğer sizler de programa katılmak isterseniz aşağıdaki bilgilendirmeleri dikkatlice okuyarak başvuru formunu doldurabilir ve kura sonuçları için beklemeye başlayabilirsiniz.

• Programımız 5-27 Mayıs 2019 tarihleri arasında vakıf binamızda gerçekleşecektir.
  • Programımız belirtilen tarihler arasında 22 gün boyunca aralıksız olarak devam edecektir.
  • Programlarımız, hanım kardeşlerimizle İstanbul’da vakıf merkezimizde gerçekleştirilecektir.
  • Programımız kontenjanla sınırlıdır. Bu sebeple programa katılım, başvuru formunu dolduran bütün katılımcıların arasında çekilen kura ile belirlenecektir.
  • Programımıza yatılı katılım kapasitesi dolmuştur. Şehir dışından programımıza katılmak isteyenler, kendileri için İstanbul’da barınma imkânı sağladıkları takdirde programımıza katılabileceklerdir.
  • İstanbul’da ikamet eden katılımcılar bütün ilçeler dâhil olmak üzere programa gündüzlü olarak katılacaklardır.
  • Katılımcılarımıza programa dair genel bilgiler, SMS ve e-mail üzerinden verilecektir.

Katılım Şartları:

Katılımcıların;

• 18 yaş ve üzeri olması,
  • Veli izninin bulunması,
  • Kontenjan dâhilinde kura ile katılımcıların belirleneceğini kabulde zorlanmaması,

Not: Programımızda ücret talep edilmemektedir.

• Katılım şartları kendisine uymayanlar özel durumlarını senavakfi@gmail.com mail adresi üzerinden bildirebilirler. Farklı programlar ile ilgili bilgi almak için 05384836535 numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

– Son Başvuru Tarihi:                     20 Nisan 2019

– Program Başlangıç Tarihi:         5 Mayıs 2019

Program Bitiş Tarihi:                  27 Mayıs 2019

Daha önceden gerçekleştirilen Ramazan Programlarımızla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için: